Geleneksel ve otantik bir otel

Hakkımızda

İstanbul’un tarihi mirasını bizimle keşfedin

Sphendon Hotel'e Hoşgeldiniz

tarihi yarımada Sultanahmet’te İstanbul’un merkezinde

Ayasofya, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı, Hipodrom, Yerebatan Sarnıcı gibi Türkiye’nin en önemli Osmanlı ve Bizans anıtlarına iki dakikalık yürüme mesafesinde

Sphendon Hotel

Konum

İstanbul Sphendon Otel ; seçkinliği , kalitesi , temizliği ve konforu ile sizlere konaklama sunan tarihi ve büyüleyici bir aile işletmesidir. Kendinizi evinizde gibi hissettirecek 13 odalı Sphendon Otel, tarihi yarımada olan Sultanahmet’te – İstanbul’un merkezinde yer almaktadır.

 

Ayasofya , Sultanahmet Camii , Topkapı Sarayı , Hipodrom , Yerebatan Sarnıcı gibi Türkiye’nin en önemli Osmanlı ve  Bizans anıtlarına iki dakikalık yürüme mesafesinde; Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı’na onbeş dakikalık uzaklıkta bulunan otelimiz ile şehrin egzotik ve mistik kültürünü bizim ile yaşayın.

İstanbul’un tarihi mirası

Geleneksel ve otantik bir ambiyans

Geleneksel ve otantik bir ambiyansa sahip olan Sphendon Hotel , şehir ve Marmara Denizi’nin muazzam manzaralı terası, İstanbul’un tarihi surlarına yaslanmış kafesi ile sizlere hizmet vermektedir.

 

Airport Pick-up
Housekeeper Services
Wifi & Internet
Laundry Services
Breakfast in Bed
Swimming Pool
Fitness Center
Wellness Center
Concierge Service
Parking Space
Room Services
Barbecue Area
İstanbul'un kalbinde

Konforlu bir tatil, unutulmaz günler ve geceler geçirin

Oda
0
AİLE
0
tek
0
çift kişilik
0
İstanbul’un tarihi mirasını bizimle keşfedin

Kültür & Tarih

Her sabah, Sphendon otel farkı ile tarih kokan kahvaltı salonunda, geçmişin izlerini taşıyan bir kahvaltıya davetlisiniz. Geleneksel ve yöresel lezzetleri , tarihi dokusunu koruyan otelimizin zengin kahvaltı menüsünde buluşuyor. Taptaze malzemeler ve uzman ellerden çıkan özel tarifler, kahvaltınızı unutulmaz kılacak.

İstanbul’un tarihi mirasını bizimle keşfedin.

 

Foto Galeri

Close
Close